Industrieel Co. van Shanghai Jia, Ltd. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd.

Van goede kwaliteit Aëroob Oefeningsmateriaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Aëroob Oefeningsmateriaal voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd.

1 2 3
Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd. Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd. Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd.
Kantoor Rubberbevloering sport verdieping

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JD
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1,000,0000-200000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : < 10%
  • Is Industrieel Co. van Shanghai Jia, Ltd geëngageerd aan de oorzaak van menselijke gezondheden en milieuverbetering. Sinds het oprichten van het bedrijf sinds de ononderbroken ontwikkeling en de vooruitgang, nu de grootste leverancier van de wereld van rubberstootkussen aangewezen leverancier Nike is geworden.

  • Jiadong de Opleiding geniet van onbeperkte mogelijkheden. Goed die opleiden: om een fitness te openen centreren de club of de sporten om volledige raad, de opleidende diensten te geven. Zelfs als er zijn staat geen ervaring u toe ook om zonder zorg te winkelen, ongerust maakt zich vrij.

  • Jiadongontwerp, decoratie: Kunnen de Jiadong beroemde ontwerpers en vele jaren van praktische ervaring u gemakkelijk helpen de droom realiseren. Het geschiktheidsmateriaal, bevloering, audio, lampen, spiegels, het effect van uw audiovisuele middelen, bevordert uw zenuwen. De het clubontwerp en decoratie moeten niet heen en weer lopen.

  • Jiadongfinanciën: Who wil een club zonder geld in werking stellen? Lenende, openbare aanbiedende en andere modellen voor u om te kiezen. Hand in hand actie, in één keer om het probleem van uw carrière op te lossen.

  • Jiadongbevordering: Wat u het meest ongerust maakten zich over om de club te openen? Is niet de investering is groot, niet is genoeg materiaal genoeg geen groot merk, niet is de partij niet het beste, maar bouwde zaken genoeg populariteit, niet succesvol kan zijn om de vlotte verrichting van de club te verzekeren. Goede bewegingsbevordering om u te helpen. Het goed op het bewegende platform met een verscheidenheid van media heeft vele beroemde clubs, bussen, kunnen de scheidsrechters niet alleen de recentste globale informatie en cursus verstrekken, maar ook aan de club de te delen om te prijzen, aantrekken heel wat populariteit.

 

Verrichtingsconcept

Open samenwerking: om de geest van het overzees en de vrienden van al gangen van het leven win-win samenwerking te ontmoeten.

Innovatie Gedreven Ontwikkeling: streef ernaar om nieuwe producten te lanceren elke maand, de gevoelige aanraking met de marktveranderingen.

Het harde werk: realistisch, specifiek aan elk detail.

Kwaliteit: de kwaliteit is de kern van al werk, is de kwaliteit de reddingslijn van de onderneming, niet de kwaliteit van om het even wat.

De dienst: de oprechte dienst aan elke klant.

Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd.

Contactgegevens
Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tom Sun

Tel.: 86-136-51889181

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)