Industrieel Co. van Shanghai Jia, Ltd. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Materiaal van de machtsoefening

Commercieel Speld Geladen Gymnastiekmateriaal, van de het Materiaaldamp van de Borstpers Druktype

Van goede kwaliteit Aëroob Oefeningsmateriaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Aëroob Oefeningsmateriaal voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Commercieel Speld Geladen Gymnastiekmateriaal, van de het Materiaaldamp van de Borstpers Druktype

China Commercieel Speld Geladen Gymnastiekmateriaal, van de het Materiaaldamp van de Borstpers Druktype leverancier

Grote Afbeelding :  Commercieel Speld Geladen Gymnastiekmateriaal, van de het Materiaaldamp van de Borstpers Druktype

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Jiadong
Certificering: SGS
Modelnummer: Jiadong-6222

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: 21 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000 PCs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Assembleer Ruimte: 1190*1360*2060mm Brutogewicht: 298kg
Pakketruimte: 1.963m3 Functie: Borstpers
logo: Jiadonggeschiktheid Materiaal: Staal
kleur: Black Design: Damp-druk type de lente hulp achtercusion

Het speld Geladen van de de Machinegymnastiek van de borstpers van het de Geschiktheidsmateriaal Materiaal van de de Machtsoefening

 

De Machine van de borstpers

1. ABS gingen volledig schild vooruit. High-end de vertoning van het octrooielektron, waarop tijd, frequentie, harttarief toont. Ontworpen door ergonomie,

2. Het perfecte motiepatroon van assembleert, wat een constante torsie houdt.

3, damp-Druk type de lente hulp achterkussen, gemakkelijk aan te passen.

4. Keur handvat van grote grootte goed, die de druk op handen vermindert.

 

Commercieel Speld Geladen Gymnastiekmateriaal, van de het Materiaaldamp van de Borstpers Druktype  
  Commercieel Speld Geladen Gymnastiekmateriaal, van de het Materiaaldamp van de Borstpers Druktype

 

Voor zij die beginnen uit te oefenen, zijn de vaste materiaaloefeningen een veilige en efficiënte manier om fysieke geschiktheid en spiersensatie te verbeteren. Daarom is het best om de praktijk van vast materiaal tijdens de 2-3 maanden vóór het begin van geschiktheid te versterken. Het kan het gevoel van borstspieren effectief verbeteren, de sterkte van schouder, elleboog en pols verbeteren.

 

De basishoofdzaak van het zitten en het duwen borstoefeningen:

1. Actiepunt: pas eerst de hoogte van de instrumentenzetel aan de aangewezen hoogte aan, is de hoogte van de greep hetzelfde als de hoogte van de hogere rand van de borst, en past dan het gewicht aan, zit op de rug van de zetel, worden de hoofd, hogere rug en de billen dicht bij de rug van de rug, de taille vooruit aangehaald, wordt de borst teruggetrokken, wordt de buik gebogen, worden de ogen genivelleerd, wordt het handvat dichtgeklemd met beide handen, dan inhaleert, voelt de borst sterk, wordt het gewicht verhoogd, terwijl het uitademen, maken de ellebogen niet volledig uit recht wanneer het duwen tot de bovenkant, en toen pauze voor een seconde. Herstel tegelijkertijd, inhaleer, herstel opnieuw aan de twee wapens in een rechte lijn, herhaald praktijk.

 

2. Oefen frequentie en tijd uit: praktijk 3-4 groepen, 15-20 keer elk. Na een periode van oefening, kunt u gewicht en praktijk oplopend geleidelijk aan toevoegen. Praktijk 4-6 groepen tegelijkertijd. Het aantal tijden voor elke groep is: 20. 15. 12. 10. .8 en 6.

 

3. Aandacht: eerst, zou de elleboog niet moeten worden rechtgemaakt wanneer het opheffen van gewicht, anders het zal veroorzaken elleboog gezamenlijke verwonding wanneer uitgeput. Ten tweede, zou de schouder moeten worden ontspannen wanneer het duwen en het verminderen. Vermijd spanning. Anders, zal het schouderspieren om veroorzaken deel te nemen en het effect van borstoefening te verminderen. Het derde ding om te besteden aandacht aan moet zich op ons bewustzijn baseren om het gevoel van borststerkte te veronderstellen, omdat wanneer wij aan Praktijk beginnen, zelfs als de beweging standaard is, de kracht ook verspreid is. Baseer me zo bij de hersenencontrole om het punt van sterkte op de borst te zetten. Daadwerkelijke uitoefening aan de grote borstspier zal zijn.

 

De vrienden met hoog opleidingsniveau kunnen 3-4 groepen grote gewichtsborst het duwen oefeningen na vrije gewichtsoefeningen ook doen, en volledig de borst uitoefenen aan uitputting, die van grote hulp aan spiervergroting zal zijn.

 

Nota

1. Maak uw elleboog niet recht wanneer het duwen van uw gewicht, of het zal elleboogschade veroorzaken wanneer u wordt uitgeput.

2, wanneer verhogend en verminderend schouder, altijd ontspan, vermijden kracht, zullen anders de participatie van de schouderspier, het effect van borstoefening verminderen veroorzaken.

3. Het proces om de borst te duwen hangt van ons bewustzijn af veronderstellend het gevoel van de sterkte van de borst, omdat wanneer wij beginnen praktizeren, zelfs als de beweging standaard is, de kracht verspreid is. Zo moeten ons wij bij de hersenencontrole baseren om het krachtpunt op de borst te zetten. Efficiënt zal zijn om de grote borstspier uit te oefenen.

4, de duwende borst van de zittingshouding zijn de eerste keus van primaire geschiktheidsenthousiasten, kan het hoge opleidingsniveau na vrije gewichtsoefeningen worden gedaan, dan doet 3-4 groepen grote gewichtsborst het duwen oefeningen, zal de borst volledig uitgeoefend worden aan uitputting, zal zijn van grote hulp aan de spiergroei.

 

Frequentie en tijd van beweging

Praktijk 3-4 groepeert elk, 15-20 keer elk. Na een periode van praktijk, kunt u gewicht en praktijk oplopend geleidelijk aan toevoegen. Het aantal tijden in elke groep is 20: 20, 15, 12, 10, 8, en 6. Na het uitoefenen van uw borst met vrij gewicht, kan een vriend met een hoog opleidingsniveau ook 3-4 groepen doen die de oefeningen van de hoog-gewichtszitting, zijn borst duwen, en volledig zijn borst uitoefenen aan uitputting. Het kan een grote hulp zijn aan de spiervergroting.

 

Contactgegevens
Shanghai Jiadong Industrial Co. Ltd.

Contactpersoon: Tom

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)